Samarbeid med verden

EUs eTwinning-initiativ har som mål å formidle kontakt mellom skoler fra ulike europeiske land, ved at skolene bruker informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og på denne måten får pedagogisk, sosialt og kulturelt utbytte av samarbeidet.
IKT gjør det mulig å utveksle informasjon og kunnskap mellom skoler på tvers av landegrensene. eTwinning-samarbeid er en plattform som gjør at unge europeere kan bruke sitt lingvistiske og kulturelle mangfold og få en effektiv og morsom læreopplevelse. eTwinning åpner for pedagogisk samarbeid hvor en mengde lærere, skoleledere og støttepersonell samarbeider på mange nivåer og fagområder over lengre tid.
Det viktigste formålet med eTwinning, er at lærerne og skolene som deltar skal få personlig utbytte og verdifulle erfaringer. Ved å bygge nettverk og lære av hverandre bidrar de til kulturell og sosial europeisk utvikling i det 21. århundre.
For å få tilgang til de forskjellige eTwinning-verktøyene, må skolen din registreres på prosjektets europeiske nettsted. dette kan gjøres her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s